Weer een stukkie verder
Door: Ben
Blijf op de hoogte en volg Ben
22 Februari 2006 | Australië, Brisbane
Zaterdag zijn we met een duf hoofd de bus ingedoken richting Surfers Paradise. Het was een kort tochtje. (Voor Australische en inmiddels onze begrippen) Na 2 uurtjes waren we er al en gingen richting ons hostel. Het zag er leuk uit en was redelijk luxe. Het zwembad was wat kleiner dan verwacht, maar het zag er wel kinky uit, met al die palmbomen eromheen....Nu worden jullie al jaloers he? 's Avonds zijn we weer wezen stappen, want van alle hostels daar werd er the Big Night Out georganiseerd. Een kroegen/nightclub tocht met 170 man. DAt was best wel gezellig. Ook kwamen we Ashton weer tegen. Die zat samen met ons in Coffs Harbour en kwamen we ook al tegen in Nimbin. Hij blijft ons gewoon achtervolgen richting het noorden of wij hem, het is maar hoe je het bekijkt. Zondag zijn we nog even naar het strand geweest, want ja, je kan natuurlijk niet thuiskomen met: Ik ben in Surfers Paradise geweest, maar niet naar het strand (daar staat de plaats namelijk om bekent) Maandag zijn we weer verder vertrokken naar Brisbane. Dat was echt ons kortste tochtje ooit!! 3 kwartier en we waren er al. Ook daar vanaf het busstation werden we weer opgehaald met een busje. Het is ook een erg mooi (nieuw) hostel en ze hebben daar geen kamernummers, maar muziekthema's. Eens een keer wat anders. Zo hebben we de eerste nacht geslapen in de Pop Room en verblijven we nu in de Jazz en Blues room met in elke kamer een muurschildering. (Foto's volgen) We zouden vandaag gaan zeilen met het hostel en een professioneel zeilteam (racers) maar aangezien het gecancelled was, zitten we nu in het centrum van Brisbane. Ons hostel ligt namelijk een half uurtje buiten het centrum. We blijven tot vrijdag in het hostel en daarna duiken we een ander hostel in in het midden van Brisbane, aangezien we nu het dubbele zouden moeten gaan betalen voor een nacht en we redelijk ver buiten het centrum zitten. We zijn ook inmiddels weer op zoek naar werk, want jah, de eerstvolgende plek zou Fraser Islands zijn en dat kost ook weer geld en we hebben geen zin om op straat te slapen. Ik begin inmiddels weer een beetje uitgetikt te raken en helaas zijn mijn foto's nog niet online. Jill is op dit mement haar foto's erop aan het zetten. Ik ben mijn camera vergeten mee te nemen (domme ik) maar ik zal ze er vrijdag/zaterdag wel op zetten. Verder als ik de die-hard Brabanders niet voor die tijd spreek....EEN ZOTTE CARNAVAL GEWENST!!! (De echte beginnen op donderdag namelijk al) en doe geen dingen die ik wel zou doen. Of.... doe ze toch maar, aangezien ik er dit jaar niet bij ben. Val maar lekker van een biljarttafel af ofzo he? Ik wens jullie komend weekend veel plezier en ik eis wel de foto's op internet te zien.
Owjah.... Kut van het bobsleeteam he? Ik ga eens op de site van ma kijken hoe het ervoor staat met de spelen.
Groeten vanuit een zonnig zuidelijk halfrond!!
P.S. Voor de mensen die het handig vinden om te weten, hier nog even een mededeling: Ik zit nu iets noordelijker. (JOH) In de staat Queensland. Dat is misschien niet boeiend, maar hier veranderde ook gelijk de tijdzone. Het tijdsverschil met Nederland is nu dus veranderd en is ipv. 10 uur nu 9 uur!!
Dat was het