tijdje terug
Door: Ben
Blijf op de hoogte en volg Ben
17 November 2007 | Ierland, Dublin
Heeeey mense!! Het is alweer een tijd geleden dat ik van me heb laten horen, maar ik leef nog steeds! In de tussentijd is er aardig wat gebeurd en heb ik redelijk wat meegemaakt (voor zover ik me kan herinneren) Inmiddels werk ik part-time bij UPS en ben ik een eigen computerbedrijfje begonnen met 2 collega's van ups. Ook ben ik in de tussentijd verhuisd. Nieuw plekkie, dichterbij me werk bij dat koeriersbedrijfje en van thuis uit werken voor ons eigen zaakje. Lekker luxe met uitzicht op de 'bergen'. Officieel zijn het ook bergen, maar van hieruit lijk het net de Veluwe. Totdat (wat we afgelopen weekend hebben gedaan) met de auto naar de andere kant van de heuvels rijd. Dan zijn het wel ineens bergen. Blijkbaar zitten we met onze wijk toch redelijk hoog gelegen haha. De tour met onze waggie (die ik een paar weken geleden heb gekocht,maar weer de deur uitgaat) was schitterend. Zo maak je weer eens wat mee! Na 3 uur in the middle of nowhere te hebben gereden zijn we maar teruggedraaid richting de bewoonde wereld. Onderweg kwamen we nog een man op een moter tegen. nou ja... Eerder ernaast. Hij was uit de bocht gevlogen op een bergweggetje en was tegen een rotsblok aan beland. Zijn voorwiel stond gelijk met zijn achterwiel, dus zachtjes was de valpartij niet. Uiteindelijk waren er meer mensen met auto's die hem konden ondersteunen. Gelukkig maar, want hij voelde zich nie best en we hadden geen bereik met onze telefoon in dat afgelegen gebied.
Een ambulance bellen zat er door ons dus niet in. Dat zou nog wel ffkes een uurtje of anderhalf kunnen duren. uiteindelijk zijn wij weer verder gereden, want wij hadden een verdere rit te gaan dan de paar locals. Verder heb ik het nog steeds naar me zin hier hoor. Af en toe wel een beetje heimwee, maar dat zal over een maandje wel iets minder zijn, want dan ga ik weer naar het gezellige Breda! Verder hier niet veel te melden.
Rolatorr!!